Sport & Idræt

FC Barcelona – Camp Nou og El Museu del Barca

Fodbold er ikke kun en fritidsbeskæftigelse for spanierne. Det er en helt central del af deres kultur og selvforståelse. Derfor er der gjort ekstra meget ud af denne rundtur på FC Barcelonas hjemmebane – Europas største stadion og et af de mest kendte i verden. Det er din enestående chance for at tage turen gennem spilletunnellen ud på fodboldbanen, hvor du er velkommen til at forestille dig tribunen stuvende fuld af hujende fans. Foruden selvfølgelig et kig i omklædningsrummet, det lille kapel/kirkerum, Tv-studierne og presserummet. I slutter af på et af de mest besøgte museer, El museu del Barca, der huser 1420 genstande, som relaterer sig til FC Barcelonas historie – 420 af disse er trofæer.

NB: Besøget er self-guided. Audioguides kan lejes på stedet (mod betaling).

Pris
200 DKK pr. person

Varighed
Halvdagstur

Adresse
Museu F.C. Barcelona, Av. Arístides Maillol, s/n, 08028 Barcelona (Metro: Collblanc)

Barcelona Bike-tour

Der findes ingen bedre måde at lære Barcelona at kende på, end på en cykeltur rundt i byen. Se byens seværdigheder og høre om byens historie; en tur der kombinerer fælleskab, motion og faglighed. Med på turen følger en guide, der fører jer rundt og fortæller om Barcelonas vigtigste steder og monumenter.
Turen kan tilrettelægges som en regulær sightseeingtur, hvor I ser highlights i Barcelona eller som en rundtur i den gamle, gotiske bydel inklusiv Ramblaen – der er også mulighed for at arrangere en tematur, der planlægges helt efter jeres ønske.

Pris
255 DKK pr. person

Varighed
Cykelturen varer ca. 3 timer

Adresse
Bodegas Torres ligger ca. 1,5 times kørsel fra Barcelona.
M. Torres 6, 08720 Vilafranca del Penedés

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80