Studierejse til Washington

Hvorfor Washington? Fordi Washington er meget mere end ”bare” politik! USA’s forbundshovedstad emmer af storhed, historie og politik. Storslåede attraktioner, imponerende bygninger, spændende museer og grønne parker.

På nært hold kan du opleve Det Hvide Hus Hele, Vietnam War Memorial, Capitol Hill, Lincoln Memorial, Arlington Kirkegården, Pentagon og meget mere. Du kan også finde masser af hyggelige restauranter, hippe butikker, små gader og fed stemning i den afslappede bydel Georgetown. Det er i øvrigt oplagt at kombinere studierejsen til Washington med New York City. Der er kun kort togrejse mellem disse to mastodonter, og kontraster er til at få øje på …

Vi har lavet utallige studierejser til Washington over de sidste mange år, så vi kan hjælpe DIG med lige præcis det indhold, som DIN studierejse skal indeholde.

De fleste ønsker at bo på i gå-afstand til de fleste seværdigheder og det faglig indhold. Vi har kontakt til mange budgetvenlige og godt placerede hostels/hoteller. Typisk i flersengs-værelser for at holde prisen nede.

Vi tjekker ALTID alle muligheder, så vi kan finde de flyafgange, der passer DIG bedst. Vi booker godkendte rutefly, hvor forplejning og bagage er inkluderet. Vi kan også sørge for provinstilslutninger og lufthavn-transfers.

Washington Dulles Lufthavnen ligger ca 45-75 minutters kørsel fra downtown afhængig af trafikken. Vi kan sørge for bustransfer med eller uden guide. Der er selvfølgelig også offentlige busser, taxaer og tog.

Metro-rail og Metro-Bus kører overalt i byen. Der findes metro-kort, som kan tankes op, eller du kan betale pr tur. Der er også DC Circulator, som er busser, der kører på 6 bestemte ruter i byen, og som fungerer som Hop-on/Hop-off, og koster kun 1 USD pr tur. Endelig er der masser af bycykler og stationer rundt om i byen, og de mange fortove og ”cykelstier” gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt på cykel eller til fods.

Alle museerne på Tha Mall og de store historiske og politiske monumenter, vil unægtelig indgå i ethvert program i Washington DC. Men prøv også at tage en dagstur til f.eks. Gettysburg og lær mere om USA’s historie. Vi kan sammensætte et program ud fra lige præcis DINE ønsker og budgetter. 

Konkret priseksempel fra 2019:

Pris. 5.550,- pr. person 

Antal: 32 personer
Varighed: 6 dage / 5 nætter
Transport: Fly t/r fra København
Overnatning: Hotel/hostel centralt i Washington
Forplejning: inkl. morgenmad

– Alle skatter og afgifter betalt
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Rejsekonsulent på sidelinjen 24-7

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80