Covid-19

Covid19 har vendt op og ned på alting – ikke mindst, når det kommer til rejser. Det kan give nye bekymringer og tvivl, når firma- eller studierejsen skal planlægges i god tid.

Men det handler om tryghed og fleksibilitet!
Hos Travel Collective har vi de positive briller på og ser lyst på fremtiden. Vores erfaring efter 20 år i rejsebranchen med gode og fleksible leverandøraftaler, bredt destinationskendskab samt tætte kunderelationer er en stor styrke i en situation som med Covid19, der kræver overblik – og til tider is i maven.

I tæt samarbejde med vores kunder lykkedes vi med at udskyde, ombooke eller refundere alle Covid19-berørte rejser i 2020.

Og vi overvåger altid løbende situationen og beslutter i samråd med den enkelte kunde, hvad der skal gøres, hvis destinationen af den ene eller anden grund frarådes af Udenrigsministeriet før afrejsen. 

Sammen finder vi den bedste løsning, ud fra jeres ønsker og de alternative muligheder, der eventuelt måtte være.

Refundering og ændring af rejser
For at sikre vores kunder bedst muligt, booker vi udelukkende rejser, der kan refunderes igen – eller alternativt ændres, hvis I måtte ønske dette. Erfaringerne fra Covid19 siger, at der kan komme store ændringer på kort tid, så det bedste I kan gøre, hvis I planlægger en studierejse, er at ringe og få en snak med os omkring mulighederne. Vi skal nok vejlede jer.

Hos Travel Collective er vi medlem af rejsegarantifonden, og som kunde hos os er I dækket af pakkerejseloven. Se vores generelle betingelser her

En god studietur, selv under Corona
Den årlige, ofte traditionsrige, studietur står højt på prioriteringslisten hos mange skoler og uddannelsesinstitutioner. 

Og det KAN faktisk lade sig gøre at afvikle en udbytterig studierejse, selv under forhold som Covid19, hvis man blot er kreativ og tænker i alternativer til de gængse destinationer og/eller transportformer. 

Det er her vi, som erfarne rejsehåndværkere, kommer ind i billedet. 

En grupperejse kræver grundig og professionel forberedelse. Ikke mindst i Covid19-tider, hvor omstillingsparathed også er et af nøgleordene.  

Når rejsen foregår med bus eller tog, er der ofte fleksible ændrings- og refunderingsregler. Samtidig kan det være attraktivt for jer, der lægger vægt på et mere klimavenligt alternativ. Så der er altid masser af muligheder – og sammen finder vi den, der passer bedst til jer, og de faglige ønsker og krav, I har til rejsen.

Forsikring
Som altid anbefaler vi, at I køber en afbestillingsforsikring, samtidig med at I bestiller rejsen.

Som noget nyt i forbindelse med Covid-19, skal du være OBS på, at det er en forsikring, der ekstraordinært dækker, hvis en eller flere af gruppens deltagere skulle komme i karantæne forud for rejsen og derfor ikke kan komme afsted som planlagt.

Ikke to situationer eller rejser er ens.

Derfor ring endelig til os på +45 61 66 02 80, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80