Rejsehåndværkerne

“Travel Collective bygger på ærlighed, professionalisme og glade kunder. Så simpelt er det”

Thomas og Michael fra Travel Collective

Mød Thomas og Michael

Det var en fælles drøm om at skabe et dedikeret grupperejsebureau, der fik makkerparret, Thomas og Michael, til at starte Travel Collective. Deres egen rejse startede dog i en thailandsk tuktuk tilbage i 2004.

Ja, nu får du altså hele historien…

 

Dengang de kørte en tuktuk fra Bangkok til Aarhus

Det var i begyndelsen af 00’erne, de lærte hinanden at kende som kollegaer i et århusiansk rejsebureau, og de blev hurtigt gode rejsemakkere.

Michael havde i flere år drømt om at køre en thailandsk tuktuk hele vejen fra Bangkok og hjem til Aarhus. Da Thomas samtidigt skulle udstationeres som serviceguide i den thailandske hovedstad, var det oplagt at begynde eventyret sammen i den trehjulede taxi. 

To hvide mænd i en tuktuk skabte enorm opmærksomhed fra de thailandske medier, men også fra lokalbefolkningen: 

”Thaierne var vilde med os. Vi skrev autografer på 100 baht-pengesedler og endte på forsiden af Bangkok Post,” fortæller Thomas.

Tuktuken strøg gennem eksotiske lande som Indien, Pakistan og Iran. Smartphones og Google Maps fandtes ikke dengang, så under hele rejsen fandt de vej via store papirskort. Turen lærte dem en vigtigt lektie: Nemlig at kunne navigere i kaos. 

 

Drømmen om Travel Collective

I efteråret 2004 kørte Thomas og Michael ind i Aarhus. Her blev de hyldet for den usædvanlige bedrift, der også blev indskrevet i Guinness Rekordbog. De fik endda selskab af den thailandske konsul, som sad på bagsmækken af tuktuken, da de kørte paradekørsel gennem de århusianske gader.

Og Thomas og Michael fortsatte deres gode venskab som rejsemakkere og kolleger i rejsebranchen. 

Efter flere år som produktchefer i rejsebureauer valgte de at realisere drømmen om deres helt egen rejseforretning. Sammen startede de grupperejsebureauet Travel Collective: 

”Vi havde en klar vision om at skabe et dedikeret rejsebureau. Vi havde passionen, kundebasen og rejsehåndværket til at lave landets bedste grupperejser.”

 

Rejser er et håndværk

Thomas og Michael har mange års erfaring med at rejse og skabe rejser. De ved, at den gode grupperejse kræver grundig og professionel forberedelse. Derfor er det vigtigt at have en konstruktiv og ærlig dialog med kunderne fra begyndelsen:

”I mange rejsebureauer er rejser bare noget med at trykke på nogle knapper, men grupperejser kræver noget særligt.

I Travel Collective er vi erfarne og dygtige rejsehåndværkere. Vi har solid viden om destinationer, systemer og leverandører. Sagt med jysk beskedenhed, så er vi bare gode til grupperejser. Vi gør tingene ærligt og ordentligt. 

Det er også det bedste for vores kunder”, forklarer Michael, og Thomas supplerer:

”Hos Travel Collective skal alle kunder have den bedste service. Uanset hvor stor ordren er. Det er vigtigt for os at gøre tingene ærligt og professionelt. Det betyder rent faktisk noget for os, at vores kunder bliver glade for rejsen. At have glade kunder er en kæmpe belønning.

Så simpelt er det.”