Studierejser

Det kan du bruge os til

Spar tid: En studietur handler ikke kun om at sammensætte et fagligt og interessant program for eleverne eller at være en haj til at finde de bedste priser på nettet. Der er også en masse praktiske forhold forbundet med transport og overnatning. F.eks. hvor og hvordan skal I sidde i flyet, hvor mange værelser skal I have, og hvem skal sove sammen? Hvordan passer den ene transport sammen med den anden, og hvad med tidsforskellen? Det kan hurtigt blive til mange opkald og mails frem og tilbage. Men alt det kan vi tage os af, mens du fokuserer på det faglige indhold og eleverne.

Få mest for pengene: Rejsekonsulenter koster penge – men vi kan faktisk også spare jer mange penge. For vi har netværk rundt i hele verden og får ofte fordelagtige priser hos vores samarbejdspartnere. Det, der kan føles som en jungle for dig at sætte dig ind i, kan vi gennemskue på kort tid. Derfor kan vi sikre dig den bedste løsning til den bedste pris – og det kommer i sidste ende eleverne til gode.

Føl dig tryg: Det er et stort ansvar at rejse af sted med en gruppe på studietur. Uanset hvor godt turen er planlagt på forhånd, vil der altid opstå uforudsete hændelser undervejs. Her er det rart at have en sparringspartner, du kan ringe til, når du får brug for det.

Når man booker en rejse gennem et rejsebureau og får en fast pris, kan man ikke altid gennemskue, hvad prisen helt præcis dækker over. Derfor kan jeg godt lide at booke gennem Travel Collective, for her er det hele meget gennemskueligt. Jeg ved præcis, hvad fly, hotel og transport koster, og hvorfor prisen er, som den er. Jeg ved også, hvad guiden, foredraget eller rundvisningen koster, hvis jeg har bestilt det med. - Og så er Travel Collective min højre hånd under hele rejsen. Jeg kan altid ringe og få hjælp - også om aftenen. Det betyder meget for mig, når jeg er af sted.
Rune Pettersson
Tietgen

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80