Studierejser med bus

travelcollective-studierejse-amsterdam

Amsterdam

En oplagt destination for et bæredygtigt program. Kort rejsetid, men masser af faglige oplevelser. Tag fx cyklen rundt og oplev den charmerende by med de mange kanaler

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-barcelona-city

Barcelona

Stedet, hvor det pulserende storbyliv ender med et bølgeskvulp på stranden. Barcelona er hjem for de helt store verdenskunstnere Picasso, Miró, Dalí - og Lionel Messi.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-berlin

Berlin

En klassiker. Med barske realiteter ved Check Point Charlie, det jødiske museum og Berlinmuren. Og en topmoderne og trendy storby, som mange unge elsker.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejser-boehmiske-paradis

Det Bøhmiske Paradis

En af de mest oversete naturperler i Europa med skove, klipper og gamle slotte. Som taget ud af "Ringenes Herre". Træk i vandrestøvler, tag en mountainbike, kom op i højderne.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-bruxelles

Bruxelles

Hele Europas hovedstad, NATOs hovedkvarter og hjem for Europa Parlamentet. I Bruxelles er der rig mulighed for at få spændende NGO'er og organisationer til at lave oplæg.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-dresden

Dresden

Den tyske by har faktisk en rig historie og spændende rolle under 2. verdenskrig. I dag er Dresden en af de grønneste storbyer i Europa - til inspiration for mange andre.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-firenze

Firenze

Michelangelo & Leonardo da Vinci. Der er en imponerende kunsthistorie her. Men også en madkultur, som får mundvandet til at løbe. Lær f.eks. om kemi på en vingård.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-frankfurt

Frankfurt

Europas finansielle centrum med Den Europæiske Centralbank. Og en unik skyline af skyskrabere, der ikke er typisk for en europæisk storby. Kombiner evt. med Hamborg.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-hamborg

Hamborg

Oplagt destination for et bæredygtigheds program. Hamborg har en unik tilgang til grøn byudvikling og alternativ energi. Masser af muligheder for virksomhedsbesøg.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-kroatien

Kroatien

Heldigt, at Kroatien stadig er en overset perle. Så kan I få fuld valuta på Middelhavsstemning til budgetvenlige priser. Mens I studerer tusinde års historie i velbevarede fæstninge.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-lissabon

Lissabon

Havnebyen er i sig selv et pastelfarvet kunstværk. Nem at komme rundt i som gruppe. Tag med sporvogn eller på gåben og oplev de farverige gader, museer og musikken.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-london

London

I den multikulturelle storby kan de fleste fagområder dækkes ind. Og London skuffer aldrig. Det er fedt at prøve sit engelske af, både på virksomhedsbesøg og den lokale pub.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-madrid

Madrid

Få ægte, spansk atmosfære og ikke mindst kunst i verdensklasse. Prado-museets samling er et 'must'. Men det er Real Madrids fodboldstadion bestemt også.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-malaga

Malaga

Picassos fødeby er mere end sandstrande og solskin. Det er også arkitektonisk smukt og grønt det meste af året. Masser af gode udflugter i Andalusien.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-milano

Milano

Italiensk innovation og en god blanding af mode, madkultur og 'money'. Milano er storslået og har rigtig meget at byde på inden for flere fagområder.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-napoli

Napoli

Efter en dag på en af verdens farligste vulkaner, Vesuv, og den hjerteskærende oplevelse i Pompei, er det godt, at Napoli laver verdens bedste pizzaer.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-paris

Paris

Paris er kultur, mad, kærlighed. Det gode liv. Levet af mange verdensberømte kunstnere. Byen er smuk året rundt og har rigtig god bus- og togforbindelser.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-rom

Rom

Forum Romanum, Colosseum og Peterskirken. Rom er bare en historisk tidsrejse. Alt foregår centralt og kan opleves på gåben eller cykel. Tag en udflugt til Pompeji.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-slovenien

Slovenien

Centralt beliggende i Europa. Alligevel ét af de glemte steder. Og det er godt. For det betyder, at der er masser af autentiske oplevelser i vente i landet med de mange søer.

icon-bus

Bus

travelcollective-studierejse-stockholm

Stockholm

Kort afstand og gode rejsemuligheder med både tog og bus. Nordens største by er cool og hyggelig på samme tid. Der er masser af input til et bæredygtighedsprogram.

icon-bus

BusOg mange flere...

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så kan vi skræddersy en rejse inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80