Studietur til Lissabon

Havnebyen er i sig selv et pastelfarvet kunstværk. Nem at komme rundt i som gruppe. Tag med sporvogn eller på gåben og oplev de farverige gader, museer og musikken

PROGRAM

Oplevelser i Lissabon

Byen er hjemsted for adskillige museer og kunstgallerier. Calouste Gulbenkian Museum, for eksempel, har en imponerende samling af gammel, islamisk, europæisk og orientalsk kunst. Nationalmuseet for Antik kunst viser portugisiske malerier, skulpturer og dekorativ kunst fra middelalderen til det 19. århundrede.

Men en studietur til Lissabon vil ikke være komplet uden at opleve det lokale liv. Travle markeder som Mercado da Ribeira, hvor I kan smage på autentiske, portugisiske delikatesser, f.eks. den berømte Pastel de Nata (creme tærte).

Workshop

I kan selvfølgelig lære at lave den berømte creme tærte selv. Få alle hemmelighederne bag den perfekte Pastel de Nata. Vi kan arrangere en workshop med mundvandsgaranti.

Tuk Tuk tur

Udforsk byen på en lidt anderledes måde. Med Tuk Tuks kan I nemt manøvrere gennem de små kvarterer og se det daglige liv tæt på. Vi kan hjælpe jer med at arrangere det.

Surfing

Først får I en grundlæggende forståelse for surfing teknikker, og så er det tid til at prøve dem af i praksis. Instruktører vil ledsage jer, vejlede og støtte, imens I fanger bølgerne og rider dem.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80

Travel Collective

Vi er et rejsebureau dedikeret til grupperejser.

Vi har mere end 20 års erfaring med grupper i hele verden.

Vi gennemfører over 100 studierejser om året.

Vi har grupper på mellem 10-500 personer pr. rejse.

Vi sammensætter altid rejsen specifikt til jer.

Vi har især specialiseret os i klimavenlige rejser.

Vi følger jer før, under og efter rejsen og er altid kun et opkald væk.

Tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi har hurtig reaktionstid, hvis noget skulle gå galt.