Firmarejser

Det kan du bruge os til

Flybilletter, overnatninger og transport er en tilbagevendende, praktisk opgave i mange virksomheder, hvor medarbejdere færdes på tværs af grænser. Og hvis det kun drejer sig om enkelte personer en gang imellem, er det til at overskue, men hvis det pludselig er en større gruppe, der skal af sted på en konference, messe, studietur eller grupperejse, kan det hurtigt vokse sig til en stor opgave.

Hvor skal de rejse fra, hvordan og hvorhen og lever indlogeringen op til alles ønsker? Det er her vi kommer ind i billedet.

Der er penge at spare, når I er mange, der rejser sammen – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det handler bare om at have de rette forbindelser og vide, hvad man skal bede om, hvornår.

Det er det, vi er specialiserede i.

Jeg har ikke tid til lange forespørgselsprocesser og mails frem og tilbage. For mig er det vigtigt, at tingene bliver gjort her og nu - og det bliver de i Travel Collective. Der er styr på tingene. Der bliver altid fulgt op. Det fungerer bare, og vi supplerer hinanden godt i samarbejdet. Travel Collective står for alt det praktiske med fly, hoteller og sightseeing på mine golfrejser. Jeg har styr på golfen, men de har styr på destinationerne, som vi rejser til. Derfor har jeg også samarbejdet med dem i snart 8 år.
Knud Storgaard
Storgaard Golfrejser

Vi planlægger grupperejser for

Private virksomheder
Foreninger
Klubber

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80