Studietur til Napoli

Efter en dag på en af verdens farligste vulkaner, Vesuv, og den hjerteskærende oplevelse i Pompei, er det godt, at Napoli laver verdens bedste pizzaer

PROGRAM

Oplevelser i Napoli

Her er naturskønt, kulturrigt og masser af spændende, bevaret historie. Arkæologiske fund kan give jer indblik i dagligdagen for de mennesker, der levede her for 2.000 år siden. Det er bedre end virtual reality!

De berømte ruiner af Pompeji og Herculaneum giver en unik mulighed for at dykke ned i antikke romerske samfund – og samtidigt være vidne til ødelæggelserne fra det berømte vulkanbrud, Vesuv, i år 79 e.Kr. Der er mange bemærkelsesværdige, bevarede ruiner at gå på opdagelse i. For meget viden ligger begravet her.

Kirkegården

Besøg Cimitero Delle Fontanelle og mærk et spirituelt gys. Bunker af knogler og kranier er unægtelig nervepirrende, men der ligger mange forklaringer bag. Vi kan booke turen til jer.

Street Food

Gå gennem de snoede gader og Savors lækre lokale specialiteter. Oplev smagen af Napoli på en guidet Street Food tur. Vi booker det hele til jer, så I bare kan nyde sanseindtrykkene.

Pizza

Napoli er verdenskendt for sin pizza. Og på dette kursus kan I lære at lave de bedste pizzaer, der findes! Det er blot et spørgsmål om teknik – og teknikkerne bliver afsløret her.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80

Travel Collective

Vi er et rejsebureau dedikeret til grupperejser.

Vi har mere end 20 års erfaring med grupper i hele verden.

Vi gennemfører over 100 studierejser om året.

Vi har grupper på mellem 10-500 personer pr. rejse.

Vi sammensætter altid rejsen specifikt til jer.

Vi har især specialiseret os i klimavenlige rejser.

Vi følger jer før, under og efter rejsen og er altid kun et opkald væk.

Tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi har hurtig reaktionstid, hvis noget skulle gå galt.