Studietur til Paris

Paris er kultur, mad, kærlighed. Det gode liv. Levet af mange verdensberømte kunstnere. Byen er smuk året rundt og har rigtig gode bus- og togforbindelser

PROGRAM

Oplevelser i Paris

“Une baguette s’il vous plait”. Sommetider er det de små oplevelser, der skaber de største minder. Så selvom Paris er storslået med vartegn som det ikoniske Eiffeltårn, Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen og Versailles slottet, skal I også huske at slå jer ned på en simpel parkbænk og bare… nyde! Det er de lokale mestre i.

Paris kan prale af nogle af verdens mest prestigefyldte uddannelsesinstitutioner som Sorbonne og Sciences Po. Oplagte at besøge på en studietur.

Kunst

Paris er rig på kunst. Og kunst er mange ting. Så kom med ud på gaden til byens kunstneriske scener for Street Art. En street art tour i Paris er en spændende oplevelse.

Mad

Eller køkkenkunst! Frankrig har mange kulinariske traditioner, og på et madlavningskursus kan I lære både processen og teknikkerne bag. Vi kan arrangere det for jer.

Sprog

Paris har mange sprogskoler, der tilbyder kurser på alle niveauer fra begyndere til øvede. Erfarne sproglærer kan give jer et indblik i sproget – som de lokale sjældent viger fra.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80

Travel Collective

Vi er et rejsebureau dedikeret til grupperejser.

Vi har mere end 20 års erfaring med grupper i hele verden.

Vi gennemfører over 100 studierejser om året.

Vi har grupper på mellem 10-500 personer pr. rejse.

Vi sammensætter altid rejsen specifikt til jer.

Vi har især specialiseret os i klimavenlige rejser.

Vi følger jer før, under og efter rejsen og er altid kun et opkald væk.

Tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi har hurtig reaktionstid, hvis noget skulle gå galt.