Studietur til Frankfurt

Europas finansielle centrum med Den Europæiske Centralbank. Og en unik skyline af skyskrabere, der ikke er typisk for en europæisk storby. Kombiner evt. med Hamborg.

PROGRAM

Oplevelser i Frankfurt

 

“Mainhattan” kalder man den også. Den tyske by, der som en sjældenhed i Europa, har en skyline domineret af moderne skyskrabere. Frankfurts finansdistrikt kan sagtens hamle op med Wall Street. Det er hjemsted for adskillige banker, finansielle institutioner og virksomheders hovedkvarterer, så I kan få et indblik i den globale finansverden.

En skøn forening af finans, historie, kultur og international flair venter i Frankfurt. Dét gør byen til en spændende destination for en studietur.

Team Work

I arbejder i teams og skal sammen løse gåder, klare udfordringer og opdage skjulte skatte. Vi kan arrangere en skattejagt i Frankfurt, som en sjov måde at opleve byen på.

Besøg en skole

Et besøg på en lokal skole i Frankfurt er en god mulighed for at komme i kontakt med tyske elever og lærere og få en forståelse af det tyske skolesystem. Vi kan hjælpe jer med kontakten.

Main Tower

Tag op på 54. og 55. etage og få en panoramaudsigt over Frankfurt. I Main Tower er der både udendørs og indendørs udsigtsplatforme – og udsigten tager pusten fra jer.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80

Travel Collective

Vi er et rejsebureau dedikeret til grupperejser.

Vi har mere end 20 års erfaring med grupper i hele verden.

Vi gennemfører over 100 studierejser om året.

Vi har grupper på mellem 10-500 personer pr. rejse.

Vi sammensætter altid rejsen specifikt til jer.

Vi har især specialiseret os i klimavenlige rejser.

Vi følger jer før, under og efter rejsen og er altid kun et opkald væk.

Tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi har hurtig reaktionstid, hvis noget skulle gå galt.