Studietur til Bruxelles

Hele Europas hovedstad, NATOs hovedkvarter og hjem for Europa Parlamentet. I Bruxelles er der rig mulighed for at få spændende NGO’er og organisationer til at lave oplæg

PROGRAM

Oplevelser i Bruxelles

Når du har oplevet Europa Kommissionen, Europa Parlamentet og Det Europæiske Råd, giver tingene pludselig mere mening. På en studierejse til Bruxelles kan eleverne være vidne til beslutningsprocesser og deltage på møder. Et møde med en politiker kan give dem en bedre forståelse af europæisk politik, lovgivning og økonomi.

Guidet cykeltur

En cykeltur til de forskellige historiske steder er en anderledes – og for de unge lidt sjovere – måde at opleve byen og den historiske monumenter på. Vi kan hjælpe med at arrangere en guidet, historisk cykeltur.

Øl-bygning

Bruxelles Beer Projekt er et moderne bryggeri, som tør at gå lidt mere eksperimenterende til værks i brygningen af øl. De tilbyder guidede ture med smagsprøver. Vi kan hjælpe med at arrangere det for jer.

Ghent

En by med mange seværdigheder og en god blanding af kultur, historie og moderne storby-stemning. Besøg fx det instagramværdige Gravensteen slot, det meget berømte Ghent Altarpiece kunstværk. Vi kan booke jer ind.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer

Eller ring +45 61 66 02 80

Travel Collective

Vi er et rejsebureau dedikeret til grupperejser.

Vi har mere end 20 års erfaring med grupper i hele verden.

Vi gennemfører over 100 studierejser om året.

Vi har grupper på mellem 10-500 personer pr. rejse.

Vi sammensætter altid rejsen specifikt til jer.

Vi har især specialiseret os i klimavenlige rejser.

Vi følger jer før, under og efter rejsen og er altid kun et opkald væk.

Tilgængelige 24 timer i døgnet.

Vi har hurtig reaktionstid, hvis noget skulle gå galt.