Familierejser

Det kan du bruge os til

Rejser i små grupper eller med hele familen. I har snakket om det længe, og nu skal det være. Sølvbrylluppet, der skal fejres med familie og venner under varme himmelstrøg? Kortklubben, der skal på tur til Las Vegas? Eller den årlige shoppetur med tøserne, der denne gang skal gå til Milano, New York eller Dubai?

Planlægningen af familierejser og grupperejser kan føles uoverskuelig, hvis ikke I har prøvet det før. Men det har vi! Vi kan både før under og efter rejsen hjælpe med det alt det praktiske.

 

Det var en helt igennem super rejse for hele familien til Thailand. Bl.a. var vores to guider begge over al forventning og turene var veltilrettelagte. Guidernes viden om historie, religion og landet som helhed var enorm og de øsede gavmildt ud af det på den gode måde. Hotellerne var også rigtig gode og placeret fint i forhold til seværdigheder. Alt i alt en super rejse for hele familien.
Lene Bisgaard
Generationsrejse til Thailand

Det er så vigtigt, at turen bliver en succes, for det skal gerne være noget, I kan kigge tilbage på med varme minder og gode grin. Hvem ved, hvornår I får muligheden igen.

Det forstår vi godt.

Heldigvis har vi i Travel Collective mere end 15 års erfaring med at arrangere og planlægge grupperejser – nogle romantiske, nogle med action, nogle med fest, farver og shopping.

Din familierejse eller tur med vennerne er i gode hænder. Vi skal nok tage os af alt det praktiske. Vi deler gerne ud af vores store rejseerfaring – og vi smider helt sikkert en røverhistorie med i pakken.

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80