Studierejse til New York

Hvorfor New York? Fordi New York ALDRIG skuffer!

Hele verden er samlet lige her i denne prægtige metropol. Du møder mennesker fra alle lande, kulturer og samfundslag. Udvalget af seværdigheder og attraktioner er så overvældende, at du bør du opleve denne mangfoldige smeltedigel mindst én gang i dit liv – og den sagtens opleves igen og igen! Som naturligt centrum for kunst, design, kultur og meget andet, er New Yorks muligheder for fagligt indhold på en studietur nærmest ubegrænsede.

Vi har lavet utallige studierejser til New York over de sidste mange år, så vi kan hjælpe DIG med lige præcis det indhold, som DIN studierejse skal indeholde.

De fleste ønsker at bo på Manhattan, hvor seværdigheder og fagligt indhold er i nærheden. Vi har kontakt til mange budgetvenlige og godt placerede hostels/hoteller. Typisk i flersengs-værelser for at holde prisen nede.

Vi tjekker ALTID alle muligheder, så vi kan finde de flyafgange, der passer DIG bedst. Vi booker godkendte rutefly, hvor forplejning og bagage er inkluderet. Vi kan også sørge for provinstilslutninger og lufthavn-transfers.

New Yorks 2 primære lufthavne er JFK og Newark. Begge ligger ca 45-75 minutters kørsel fra Manhattan afhængig af trafikken. Vi kan sørge for bustransfer med eller uden guide. Der er selvfølgelig også offentlige busser, taxaer og tog.

Subway (Metro) er det mest populære transportmiddel hos både newyorkere og turister. Bestil et Metro-card på forhånd gennem os, så ligger det klar til jer, når I ankommer på jeres hostel/hotel. 7-dages Unlimited Ride Metro-Card koster ca USD 35.

Om du er til kunst, kultur, musik, shopping, sport, events, historie, arkitektur, dans eller noget andet, så rummer New York utallige muligheder for faglige programmer. Vi kan sammensætte et program ud fra lige præcis DINE ønsker og budgetter. 

Kontakt os for planlægning af program i New York.

Konkret priseksempel fra 2022:

Pris: 6.900,- pr. person

Antal: 30 personer
Varighed: 7 dage / 5 nætter
Transport: Fly t/r fra København
Overnatning: Hotel/hostel på Manhattan
Forplejning: inkl. morgenmad

– Alle skatter og afgifter betalt
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Rejsekonsulent på sidelinjen 24-7

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80