Studierejse til Berlin

Hvorfor Berlin? Fordi Berlin har kant, kontrast og kultur!

Berlin har et bredt og farverigt ensemble af kulturelle oplevelser, en turbulent fortid og moderne fremtid, museer, restauranter og shopping i verdensklasse og alt sammen Berlin kun få timer i bus fra Danmark! Her finder du et kæmpe udvalg af fag-relevante seværdigheder, og de mange forskellige bydele i Berlin giver et spændende indblik i den kontrastfulde og multinationale tilværelse, som Berlinerne lever i.

Uanset studieretning er der helt sikkert også noget for DIG i Berlin! Og vi kan hjælpe dig med lige præcis det indhold, som DIN studierejse til Berlin skal indeholde.

De mange kontrastfulde bydele i Berlin giver Jer muligheden for at finde lige præcis den unikke berlinerstemning, som gør det for netop jer! Vi sørger selvfølgelig for, at Jeres hostel ligger det rigtige sted ift Jeres ønsker og budget. Vi har kontakt til mange budgetvenlige og godt placerede hostels/hoteller. Typisk i flersengs-værelser for at holde prisen nede.

Vi tjekker ALTID alle muligheder, så vi kan finde de afgange, der passer DIG bedst. Når rejsen går til Berlin, er det oftest buskørsel, der bedst kan betale sig. Vi booker kun godkendte busser eller rutefly. Vi kan selvfølgelig også booke de såkaldte ”lavprisfly”, hvis I ønsker dette. Vi kan også sørge for provinstilslutninger og lufthavn-transfers.

Fra lufthavnen i Berlin til centrum er der ikke langt. Det tager ca 30 minutter med bus afhængig af trafik mm. Vi kan sørge for bustransfer med eller uden guide. Der er selvfølgelig også offentlige busser, taxaer og tog.

Meget af Berlin kan med fordel opleves på gåben. Offentlige busser kører jævnligt og stort set døgnet rundt. Rabatkort som ”Berlin-WelcomeCard” kan være en fordel, og kan bestilles gennem os inden afrejsen. Derudover er taxa også både nemt og relativt billigt.

En faglig studietur til Berlin handler ofte om historie, samfund og kultur. Og så er der alt det andet i Berlin, som måske ikke kan puttes ned en faglig kasse, men som har meget værdi for den rejsende, og som vil gære enhver tur til Berlin indholdsrig og uforglemmelig. Vi kan altid sammensætte et program ud fra lige præcis DINE ønsker og budgetter.

Om du er til kunst, kultur, musik, shopping, sport, events, historie, arkitektur, dans eller noget andet, så rummer New York utallige muligheder for faglige programmer. Vi kan sammensætte et program ud fra lige præcis DINE ønsker og budgetter. 

Kontakt os for planlægning af program i Berlin.

Konkret priseksempel fra 2022:

Pris: 1.650,- pr. person

Antal: 40 personer
Varighed: 4 dage / 3 nætter
Transport: Fly t/r fra København 
Overnatning: Hostel centralt i Berlin
Forplejning: inkl. morgenmad

– Alle skatter og afgifter betalt
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Rejsekonsulent på sidelinjen 24-7

Kan også laves som “klimarejse” – med bus. 

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80