Studierejse til Dublin

Hvorfor Dublin? Fordi Dublin er fuld af Irsk charme, spændende historie og hyggelige pubber.

Om du er til vikinger eller whisky, arkitektur eller litteratur, pubber eller katedraler, så er der noget for enhver her i Irlands hovedstad, Dublin!

De mange grønne parker og de venlige indbyggere byder dig velkommen med både charme og lun humor. Floden Liffey deler Dublins spændende bydele, som rummer en masse seværdigheder indenfor relativ kort afstand, og dermed kan besøges på gåben. Trinity College fra 1592, Saint Patricks Cathedral, Guinness Brewery, Jameson Distillery og Nationalmuseet er blot nogle af de oplevelser, der venter dig i Dublin.

Vi er fuld af gode ideer til indholdet af netop DIN studierejse til Dublin, så lad os tage en snak, og finde frem til det bedste indhold i fællesskab!

Dublin har mange gode hostels beliggende i gåafstand fra de fleste seværdigheder i byen. Hvert område har sin charme og kvalitet. Vi har kontakt til mange budgetvenlige og godt placerede hostels/hoteller. Typisk i flersengs-værelser for at holde prisen nede.

Vi tjekker ALTID alle muligheder, så vi kan finde de flyafgange, der passer DIG bedst. Vi booker godkendte rutefly, hvor forplejning og bagage er inkluderet. Vi kan selvfølgelig også booke de såkaldte ”lavprisfly”, hvis I ønsker dette. Vi kan også sørge for provinstilslutninger og lufthavn-transfers.

Lufthavnen ligger lidt nord for Dublins centrum. Det tager ca 30-60 minutter at køre ind til centrum afhængig af trafik mm. Vi kan sørge for bustransfer med eller uden guide. Der er selvfølgelig også offentlige busser, taxaer og tog.

Da de fleste seværdigheder ligger indenfor gå-afstand, er det oplagte transportmiddel gå-ben. Bycykler er også en formidabel måde at komme rundt i byen på. Der mange af dem, og det fungerer rigtig fint! Ellers er bus og sporvogn den foretrukne transportform.

Historie, religion, kultur, teater, shopping, musik – Dublin har meget at byde på.

Vi kan sammensætte et program ud fra lige præcis DINE ønsker og budgetter.

Kontakt os for planlægning af program i Dublin.

Konkret priseksempel fra 2019:

Pris: 2.375,- pr. person

Antal: 24 personer
Varighed: 5 dage / 4 nætter
Transport: Fly t/r fra København
Overnatning: Hostel centralt i Dublin
Forplejning: inkl. morgenmad

– Alle skatter og afgifter betalt
– Afgift til Rejsegarantifonden
– Rejsekonsulent på sidelinjen 24-7

Få et tilbud

Fortæl os om dit budget og dine ønsker, så giver vi dig et tilbud inden for 24 timer.

Eller ring på telefon: +45 61 66 02 80